Next
STATS
Transfer Centre 

LIVERPOOL VIL SNUPPE ARSENALS HEAD OF MEDICAL SERVICE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenLiverpool har angiveligt et godt øje til Arsenals Head of Medical Service, Gary O'Driscoll, og vil hente ham til klubben.
Liverpool har udset sig Arsenals Head of Medical Service, Gary O'Driscoll, til at erstatte nuværende Head of Medical Service, Andrew Massey, der forlader klubben 1. marts.

Det skriver Sportsmail.

O'Driscoll har siden 2009 været en del af Arsenals setup og overlevede således den store udskiftning der fandt sted, da Arsené Wenger stoppede som manager. 

Ifølge Sportsmail bliver O'Driscoll set som en af de absolut bedste i faget og derfor er det da heller ikke i Arsenals interesse, at lade ham gå til Premier Leagues førerhold.

Mediet skriver desuden, at O'Driscoll skulle være ganske fristet af at komme til en succesfuld fodboldklub, som Liverpool må siges at være i disse år. Derudover spiller det også ind, at O'Driscoll er fra North-West-området. 

Forståeligt nok, er Arsenal ikke meget for at lade O'Driscoll gå. Her kæmper man indædt for at forsøge at overbevise ham om, at klubben -med Mikel Artetas ankomst - er på vej mod nye og lysere tider. 

Andrew Massey der, som før nævnt, forlader Liverpool, har fået et job i FIFA som han altså starter i, når foråret begynder.

 

 

TAGS   Gary O'Driscoll   Arsenal  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM