BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
CARVALHO I FLYVENDE FORM

Gary O'Driscoll
 
Foto: Getty Images ©

LIVERPOOL VIL SNUPPE ARSENALS HEAD OF MEDICAL SERVICE


Liverpool har angiveligt et godt øje til Arsenals Head of Medical Service, Gary O'Driscoll, og vil hente ham til klubben.



Liverpool har udset sig Arsenals Head of Medical Service, Gary O'Driscoll, til at erstatte nuværende Head of Medical Service, Andrew Massey, der forlader klubben 1. marts.

Det skriver Sportsmail.

O'Driscoll har siden 2009 været en del af Arsenals setup og overlevede således den store udskiftning der fandt sted, da Arsené Wenger stoppede som manager. 

Ifølge Sportsmail bliver O'Driscoll set som en af de absolut bedste i faget og derfor er det da heller ikke i Arsenals interesse, at lade ham gå til Premier Leagues førerhold.

Mediet skriver desuden, at O'Driscoll skulle være ganske fristet af at komme til en succesfuld fodboldklub, som Liverpool må siges at være i disse år. Derudover spiller det også ind, at O'Driscoll er fra North-West-området. 

Forståeligt nok, er Arsenal ikke meget for at lade O'Driscoll gå. Her kæmper man indædt for at forsøge at overbevise ham om, at klubben -med Mikel Artetas ankomst - er på vej mod nye og lysere tider. 

Andrew Massey der, som før nævnt, forlader Liverpool, har fået et job i FIFA som han altså starter i, når foråret begynder.

 

 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..