YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

LIVERPOOLS BORGMESTER VÆKKER VREDE


Liverpools (ene) borgmester har vakt vrede i Liverpool efter lettere kontroversielle udtalelser.

I disse uger diskuteres en genoptagelse af Premier League intenst, men Liverpools (ene) borgmester, Joe Anderson, er ikke i tvivl om hvad han mener om den sag; Sæsonen skal afsluttes nu.

Dette sagde han til BBC.

Dette er ifølge borgmesteren nødvendigt, da han ikke mener at man kan holde folk fra at samles ude foran Anfield, såfremt at Liverpool skulle komme til at spille kampe og eventuelt sikre et mesterskab selvsamme sted.

Og netop denne del af Andersons udtalelser vækker kraftig kritik. Faktisk så kraftig, at klubben i et statement har taget afstand fra borgmesterens udmelding, hvilket må siges at være markant.

Her anklager klubben borgmesteren for ikke at kunne understøtte sine udsagn, da man netop har stort fokus på, at en genoptagelse af fodbolden ikke må blive sundhedsfarlig. Klubben er i dialog med relevante fangrupper om dette emne i forvejen og derfor tager man borgmesterens udtalelser så ilde op.

Men nedskydningen af Joe Anderson stopper ikke her. Spirit of Shankly har også været ude og lufte deres utilfredshed mod borgmesteren. Det har de gjort i deres eget statement.

 

Ser man bort fra hvad borgmesteren mener om hele spørgsmålet vedrørende en genoptagelse af fodbolden, så tyder meget på at Premier League snart kan fremlægge deres plan for afviklingen af den resterende del af sæsonen. Et skridt på vejen bliver et møde fredag, hvor især sundhedsaspekterne vil være på dagsordenen.

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..