Next
STATS
Transfer Centre 

LOVREN: KLOPP OVERTALTE MIG TIL AT BLIVE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenDejan Lovren fortæller at det var Jürgen Klopp der overbeviste ham om at blive i klubben i sommer.
Dejan Lovren har ikke haft den mest gnidningsfrie vej til spilletid i Liverpool. Kroaten har været hårdt ramt af skader på dårlige tidspunkter, hvilket har banet vej for Joe Gomez og senest Joel Matip. Nu lader det dog til at Lovrens held er vendt, eftersom Matip er ramt af knæproblemer og Gomez har et mindre formdyk.

I et større interview med Sky Sports fortæller kroaten om den hårde vej tilbage til startopstillingen.

"Jeg er startet fra nul igen for at bevise, at jeg fortjener at være i startelleveren, men sådan er fodbold."

"Når du har været ude i flere måneder i sidste sæson og ikke har haft mange minutter på banen, så handler det om at genstarte. I vores preseason arbejdede jeg hårdt i kulissen, måske startede det ikke så godt som jeg troede det ville, men jeg har talt med manageren, været tålmodig og nogle gange er det nemmere at sige end at gøre."

"Jeg lykkedes til sidst og alt vendte tilbage. Det føles godt at være vigtig her igen og det er det der betyder noget for enhver spiller."

I sommer lod det til at Dejan Lovren var ved at være nået til vejs ende i Liverpool, men trods de kraftige rygter, samtaler og forhandlinger, blev det ved det. Det var dog efter en samtale med Klopp, at kroaten besluttede sig for at blive.

"Det er et stort sted at forlade efter alt hvad jeg har været igennem her. Der har været flere gode dage end dårligere, især efter Champions League-finalen og sejren var det en stor lettelse for mig, fordi jeg ønskede mig at vinde noget med denne klub, som jeg har været en del af i så mange år."

"Jeg ville spørge mig selv, hvis vi ikke vandt om jeg skulle blive. Der var noget interesse fra andre klubber, men jeg havde en god samtale med manageren. Efter den var beslutningen nem. Jeg valgte at blive og jeg synes vi er på den rette sti i forhold til at udrette noget stort i denne sæson igen."

 

Gomez reagerede på den rigtige måde i Sterling-situationen

I interview kommer Lovren også ind på Joe Gomez, der har haft en svær landskampspause.

"Jeg synes han (Gomez, red.) reagerede rigtigt for at være helt ærlig. Jeg har talt med ham for to-tre dage siden og spurgt ham til det. Der var han okay og positivt indstillet. Det er hvad der er vigtigt for klubben og for hans holdkammerater. Vi står bag ham og det er hvad han har brug for lige nu."

"Han er en utrolig mand og spiller, men hele den situation og alt omkring den blev bare forværret og det havde han ikke fortjent. Du spiller for landsholdet og han er der, hvor han gør sit bedste, så jeg synes ikke han havde fortjent buh-råbene."

 

Ros til Mourinho

Selv ikke i et interview med Dejan Lovren undgår man at høre om ugens helt store nyhed. Managerskiftet i Tottenham. Det bliver Lovren selvfølgelig også adspurgt om. 

"Jeg har kun gode ting at sige om Mourinho. Når du ser på hans historik, uanset hvor han er taget hen, så har han vundet noget. Folk snakker om at Manchester United ikke havde et par gode måneder eller et år, men igen vandt ham noget med dem og han har bevist det i mange klubber."

"Men alt det vil ikke ændre noget i forhold til Pochettinho og det han udrettede i Tottenham. De kom til Champions League-finalen mod os og det er en stor præstation for dem."

 

TAGS   Dejan Lovren  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM