Next
STATS
Transfer Centre 

LOVREN VIL KOPIERE BARCELONAS TROFÆINDSAMLING

Nyhed

  • Skrevet af Redmen Family
    6 Måned(er) sidenLOVREN: VI SKAL HUSKES SOM DET BARCELONAHOLD DER PÅ 4 ÅR, VEL VANDT 20 TROFÆER
Ambotionerne er store. Dejan Lovren siger, at han ønsker, at Liverpool skal gentage Barcelonas trofæindsamling og blive husket som et af de største hold i historien.
Efter at være blevet toer efter Manchester City med bare ét point færre i sidste sæson, er Liverpool 22 point foranr Pep Guardiolas tropper, med hele 24 sejre ud af 25 mulige i Premier League.

CL-vinderne har allerede vundet Europæisk Super Cup og FIFA Club World Cup i denne sæson og er nu kun seks sejre fra at få det første engelske mesterskab i 30 år.
Lovren siger, at alt er faldet perfekt på plads denne sæson, og han håber nu, at Liverpool kan efterligne Barcelona og levere trofæ efter trofæ:
"Jeg har været der fra begyndelsen med Jürgen, og det tog et stykke tid, to eller tre år at opbygge tingene. Lad os sige, vi klikkede i år - faktisk allerede sidste år - men vi manglede ét point. Nu forstår vi hinanden, hvad vi har brug for, hvad vi vil have. Og jeg vil især gerne, at vi huskes måske som Barcelona-holdet, der vandt i fire år noget i retning af 20 trofæer. Hvorfor skulle vi ikke gøre det? Jeg tror, ​​vi kan gøre det, og jeg vil have, at vi huskes som et af de bedste hold, der har spillet - ikke kun i år, men i mange, mange år."

Lovren fortæller at atmosfæren i omklædningsrummet, er som noget, han ikke har oplevet før, og siger, at alles egoistiske ønske om at vinde kampe er det, der gør denne Liverpool-gruppe speciel:
"Det er et privilegium at være i omklædningsrummet og se smilende ansigter, men det handler ikke kun om at smile, det handler om, hvordan vi stadig reagerer og præsterer på træningsbanen. Vi er stadig sultne, stadig grådige, og det er det, der gør os specielle. Jeg tror, ​​at mange andre hold ville tage let på det nu med en 22-points føring, men vi kigger slet ikke på de 22 point. Vi er bare fokuserede kamp efter kamp, og det synes jeg er den enkleste måde at være bedst på.
Det er en god oplevelse også for de yngre, at forstå, at selv hvis du er på toppen, er du stadig nødt til at arbejde så hårdt, som hvis du var midt i eller sidst i tabellen."
Efter at have mistet sin plads som fast midtstopper, så Lovren ud til at være på randen af ​t exit fra Liverpool sidste sommer. Den kroatiske landsholdsspiller indrømmer da også at det er vanskeligt ikke at være fast på holdet, og selvom han er begejstret for holdets præstationer i de sidste 12 måneder, kan Lovren ikke garantere, at han er på Anfield næste sæson:
"Jeg er tålmodig. Jeg arbejder hårdt, og nogle gange er det frustrerende, når du ikke spiller, man kæmper med sig og spørger 'Hvorfor ikke?'. Men man accepterer det, kommer videre, og fra mit personlige synspunkt ønsker jeg at forbedremig hver dag i træningssessionerne. Dagen kommer, hvor jeg igen får chancen, så jeg er glad for, at jeg ikke er skadet - hvilket er den vigtigste ting - og jeg er også glad for, at vi alle er sammen, og at vi har et skadesfrit hold i øjeblikket.
Selvfølgelig vil jeg være på holdet, der vinder mange trofæer. Jeg tror, ​​og jeg føler, at jeg har ganske mange år i mig endnu i professionel fodbold. Jeg er 30, så vel fem gode år endnu. Jeg tror ikke, jeg er bare et stykke affald. Hvis klubben har brug for mig, er jeg her, jeg er glad. Men man ved aldrig, hvad der kan ske om sommeren. I øjeblikket er jeg bare fokuseret på at gøre det så godt som muligt sammen med holdet."

TAGS   dejan lovren  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM