Next
STATS
Transfer Centre 
Sadio Mané holder tale efter at have vundet African Player of the Year

MANÉ: JEG ER MEGET STOLT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenSadio Mané var en både stolt og ydmyg mand, da han tirsdag aften modtog prisen som African Player of the Year.
Sadio Mané blev tirsdag aften kåret som African Player of the Year for 2019. En pris han var meget glad for at vinde, hvilket han da også fortalte, da han holdt sin vindertale.

"For at være ærlig, så vil jeg hellere spille fodbold end stå foran en masse vigtige mennesker for at tale, fordi fodbold er mit job." (...)

"Jeg er virkelig glad og på samme tid stolt, over at vinde denne pris. Jeg vil gerne takke min familie, især min onkel der er her og min træner Aliou Cisse. Mine holdkammerater og landsholdsstaben, Liverpool Football Club og mine holdkammerater, trænerstaben og alle der." 

“Det er en stor dag for mig. Jeg vil gerne takke hele det senegalesiske folk. De har fulgt mig hele vejen og de skubber mig fremad. Og min landsby. Jeg kommer fra en meget lille landsby der hedder Bambali. Jeg er sikker på at de alle sidder og ser med på TV. Igen. Jeg er virkelig glad og stolt af at vinde denne pris." 

Det er tredje år i træk at en Liverpool-spiller løber med prisen. De to foregående år har det været Mohamed Salah, der har vundet prisen.

Derudover havde Sadio Mané fuldstændig ret i sin antagelse. Hans gamle landsby Bambali var samlet foran storskærmen for at se ham vinde prisen.

TAGS   sadio mané   pris  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM