Next
STATS
Transfer Centre 

MANÉ: JEG NYDER AT SPILLE SAMMEN MED SALAH OG FIRMINO

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenSadio Mané er glad for at spille sammen med Roberto Firmino og Mohamed Salah. Sammen udgør de en af ligaens farligste frontkæder.
Udover at nyde en forrygende fodboldform, så nyder senegalesiske Sadio Mané også at spille sammen med sine offensive kollegaer i Liverpools forreste kæde.

Det fortæller han til klubbens officielle magasin.

“Jeg har altid sagt, at det er meget nemt at arbejde sammen. Personligt tror jeg bare at jeg har været heldig at spille sammen med disse dygtige spillere. Hver eneste spiller der spiller ved siden af dem ville nyde det, fordi de er rigtig gode spillere og de gør alting let. Så jeg nyder bare at spille sammen med dem." 

“Vi er alle fra forskellige lande og taler forskellige sprog, men jeg synes at fodbold er ét sprog og det er et universelt et af slagsen, så alle kan tale det. Det er det samme med Mo, Bobby og mig."

Om Klopp har senegaleseren også kun pæne ord til overs.

“Jeg ville få svært ved at skulle beskrive præcis hvor god og succesfuld han har været for Liverpool. Alle kan se hvad han har gjort for denne klub, byen og den kvalitet han har som manager. Han har altid de rigtige ord og de rigtige ting til at styre sit hold. Specielt i forhold til at vide hvordan man håndterer det her hold. Jeg vil altid stole på hans indflydelsen på holdet. Han er en vinder."

TAGS   Sadio Mané   jürgen klopp   mohamed salah   Roberto Firmino  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM