Next
STATS
Transfer Centre 
Mane corona

MANÉ TIL FANSENE: VI SAVNER JER - OG VI STOPPER IKKE HER

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    13 Dag(e) sidenSadio Mané er ovenud lykkelig for at være blevet engelsk mester med Liverpool og glæder sig til at bygge endnu flere lykkelige kapitler på en i forvejen god tid i klubben.
Den senegalesiske offensivspiller mener at titlen føles endnu bedre, efter at man kom så tæt på i 2018/19. Han siger: "Ja, det er derfor denne her føles virkelig, virkelig utrolig. Måden hvorpå vi var så tæt på og så slå igen året efter med fra første fløjt at være så stabile som vi har været. Vi viser tro på tingene, en stærk karakter og at alt er muligt i fodbold."

 

"Nu skal vi fortsætte med at tro på os selv og tro på at vi kan skabe større og større ting med denne her klub."

 

Mané, der står noteret for 19 sæsonmål indtil videre, slutter af med en besked til fansene: "Vi savner dem og vi ved de savner os - det går begge veje. Jeg tror alle forstår situationen vi er i, men derfor er det ikke nemt. Vi er hos dem og vil gøre alt for at gøre dem stolte af os i hver evig eneste kamp. Jeg tror på at vi vil have gode stunder at se frem til, hvor vi kan fejre titlen og holde nogle fede fester - samt se frem mod næste sæson sammen."

 

 

TAGS   sadio mané  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM