Next
STATS
Transfer Centre 
McManaman mener at Salahs fremtid ligger i Liverpool

MCMANAMAN: SALAHS FREMTID ER I LIVERPOOL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenMohamed Salahs fremtid ligger i Liverpool, hvis han ellers ønsker at spille på højeste niveau. Så bastant er udmeldingen fra Steve McManaman.
Medmindre Mohamed Salah ønsker at træde et skridt ned, så ligger hans fremtid i Liverpool. 

Sådan kan man sagtens tolke Steve McManamans seneste klumme på HorseRacing.Net. (Det er stadig ikke en joke. Det er der han blogger)

Ifølge McManaman er de spanske tophold slet ikke lige så gode som dem man finder i Premier League.

“Jeg ser hans fremtid i Liverpool, hvis jeg skal være ærlig. I forhold til hele den her aura der er omkring Real Madrid og Barcelona, så tror jeg spillere konstant bliver sat i forbijndelse med dem, da de var verdens to bedste hold før i tiden. De bedste hold er nu i Premier League."

“For fire eller fem år siden sagde alle: ‘Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid’ fordi de vandt en masse og fordi at de og Barcelona vandt Champons League hele tiden. De bedste hold i Europa er i England nu, så jeg forstår ikke præmissen om, hvorfor man skal skifte til La Liga."

“Medmindre Real Madrid henter fire eller fem store spillere i den nærmeste fremtid, så kommer de til at spille andenviolion i forhold til Premier League-holdene. Det samme gælder Barcelona. Lionel Messi kommer til at gå på pension indenfor få år og Real Madrid mister Sergio Ramos, Toni Kroos, Luka Modric og Karim Benzema. De er alle i deres 30'ere og der kommer til at være noget af en overgangsperiode i Spanien i løbet af de næste par år."

“Vi begynder at se nedgangen for de spanske tophold inden denne overgangsperiode. I min optik så ligger fremtiden for superstjernerne i fodbold i England."

TAGS   mohamed salah   la liga   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM