Next
STATS
Transfer Centre 
Premier League er blevet enige om hvad der skal ske, hvis en spiller testes positiv for coronavirus

MEDIE: DET SKER DER, HVIS EN SPILLER TESTES POSITIV

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenPremier League-klubberne har lagt planer for hvad der skal ske, såfremt at en Premier League-spiller testes positiv for coronavirus. Det skriver Telegraph.
Det har været et af de helt store spørgsmål i diskussionen om genoptagelse af fodbold i England: Hvad gør man, hvis en spiller bliver smittet?

Ifølge The Telegraph har klubberne fundet en løsning i samarbejde med myndighederne og sundhedspersonale.

Planen går ud på, at den pågældende spiller, der testes positiv for coronavirus, vil blive isoleret med sin familie i 14 dage. 

 

Det er klubbernes håb, at spillerne agerer fornuftigt og ikke udsætter sig selv for unødige risici i perioden, hvor fodbolden vender tilbage. I Tyskland bliver spillerne indkvarterede på hoteller, mens man forbereder sig på genoptagelse af Bundesligaen. Denne løsning håber Premier League-klubberne ikke bliver nødvendig.

 

Trupperne og staben omkring dem vil blive testet for virussen to gange om ugen, skriver Telegraph, der dog også noterer sig, at man fra klubbernes side forventer, at der trupperne bør være store nok til at kunne håndtere eventuelle frafald. 

 

TAGS   coronavirus   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM