Next
STATS
Transfer Centre 
FIFA vil forlænge 19-20-sæsonen på ubestemt tid

MEDIE: FIFA VIL FORLÆNGE 2019-20 SÆSONEN PÅ UBESTEMT TID

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenIfølge The Athletic har FIFA i sinde at give tilladelse til en forlængelse af 2019-20-sæsonen på ubestemt tid.
Ifølge The Athletic vil FIFA tillade, at der vil komme en forlængelse af 2019-20-sæsonen på ubestemt tid. Denne tilladelse vil gælde for hele verden, mens det er op til hvert enkelt lands fodboldforbund at afgøre, hvornår sæsonerne kan færdigspilles.

FIFA har også i sinde at ændre datoerne for sommerens transfervindue, mens man samtidig vil tillade kontraktforlængelser for spillere, hvis aftaler udløber d. 30. juni. 

Planerne forventes, ifølge The Athletic, at blive offentliggjort indenfor de næste 48 timer.

Skulle FIFA præsentere ovenstående planer for omverdenen fjerner det samtidig en masse pres fra klubbernes skuldre. Især med henblik på TV-aftaler og andet der spiller ind. Man vil i stedet kunne få den fornødne arbejdsro til at få fastlagt en plan for afviklingen af sæsonen.

Fra Premier League-klubbernes side har man længe været nervøse for at skulle betale op mod £762 millioner pund til rettighedshaverne, fordi den indeværende sæson ikke ville kunne blive færdigspillet. Nu kan man måske puste en anelse ud.

 

 

 

 

TAGS   fifa   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM