Next
STATS
Transfer Centre 

MEDIE: FIRMA HOLDER MØDER MED KLUBBER OM TILTAG DER KAN FÅ FANS TILBAGE PÅ STADION

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenEt firma fra Hong Kong holder møder med to Premier League-klubber om en idé der forhåbentlig kan få folk hurtigere tilbage på stadion.
Premier League hungrer efter at få tilskuerne tilbage på lægterne på de engelske stadions, men er samtidig pinligt bevidste om den globale pandemi. Men hvis alt går vel kan en ny idé sætte gang i bevægelsen med at få fansene tilbage.

Det skriver The Times.

Ifølge avisen har to klubber i ligaen holdt møder med et firma i Hong Kong, der har fået en - synes de selv - fremragende idé. Den går ud på at indføre et ganske udførligt system, hvor fansene kan blive massetestet og herefter få et grønt COVID-19-pas så de kan komme på stadion. Firmaets plan går ud på at teste fans for COVID-19 (også kendt som coronavirus) med blodprøver, der kan give svar på bare 20 minutter.

Tanken er man fra klubbernes side vil åbne for tests af fans 72 timer før kampstart. Tester man negativ (og dermed er coronafri) vil man få udleveret et lamineret grønt kort, som bliver en adgangsbillet til stadion. Derudover vil man teste om fans har feber, når de kommer til indgangene på stadion og derefter skal de igennem en form for desinficerende 'brusebad'. I oplægget fremgår det også at stadion, mad- og drikkeboder samt toiletter er fuldstændig desinficerede. 

Uanset om planen føres ud i livet eller ej, så er det helt sikkert, at det bliver en smule anderledes at gå til bold i fremtiden, når pandemien forhåbentlig snart er et afsluttet kapitel.

 

TAGS   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM