Next
STATS
Transfer Centre 

MEDIE: DER VIL VÆRE FODBOLD HVER DAG HELE SOMMEREN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenIfølge The Times kan man godt forberede sig på en sommer fuld af fodbold, såfremt at Premier League og The Championship genoptages inden længe.
Efter noget der føles som flere års fodboldtørke, så kan der vente fans af engelsk fodbold et decideret orgie, når bolden begynder at rulle igen.

Ifølge The Times kan man godt gøre klar til den helt store omgang.

Avisen skriver, at der venter små 200 kampe fra hhv. Premier League og The Championship. 98 af disse kampe er fra den øverste række.

 

Det er planen fra rettighedshavernes side, at så mange kampe som muligt bliver vist direkte på TV og streaming, hvilket betyder at kampene bliver spillet på forskellige tidspunkter. De fleste kampe vil blive vist som en del af rettighedshavernes kanaler og streamingservices, men det kan også ske, at der vil blive vist kampe på YouTube. Planen om denne afvikling af kampene får angiveligt støtte fra den britiske regering, der nødigt ser at folk bevæger sig udendørs, men i stedet bliver hjemme for at se kampene.

 

The Times melder også, at det forventes at der er fodbold hver dag frem til slutningen af juli. Altså kan en sommer fuld af fodbold være i vente for de hungrende masser, hvilket jo ikke er helt galt, når ventetiden har været så lang som det er tilfældet.

TAGS   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM