Next
STATS
Transfer Centre 
Så er der nyt om udvidelsen af Anfield Road End

MEDIE: HER ER LFC'S TIDSPLAN FOR UDVIDELSEN AF ANFIELD ROAD END

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenSå er der kommet nye detaljer om udvidelsen af Anfield Road End. Det skriver This is Anfield
Så er der nye informationer om den forventede udvidelse af Anfield Road End.

Det er mediet This is Anfield, der har set dokumenter vedrørende udvidelsen af Anfield Road End, forud for denne uges offentlige konsultationer om planerne for .

Ifølge dokumenterne vil Liverpool tilføje 7,038 siddepladser til Anfield Road End og ønsker at udvidelsen skal være færdig i 2022/23-sæsonen. Det vil betyde at Liverpool kan byde 61,000 fans velkommen på stadion om to-og-et-halvt-års tid.

Arbejdet er planlagt til at skulle igangsættes til efteråret, hvor fundamentet med mere skal etableres. Den øvre del af tribunen skal jævnes med jorden og dette forventes at finde sted i slutningen af næste sæson, altså 2021/2022. Udvidelsen vil betyde at Anfield Road End bliver i samme højde som Main Stand

Det forventes at klubben vil anmode Premier League om at der ikke skal spilles hjemmekampe på Anfield i de to første runde, i starten af sæsonen 2022/23.

Samtidig fremgår det også, ifølge This is Anfield, at Anfield Road (selve vejen bag tribunen) vil blive omlagt og ikke permanent lukket. Dog vil vejen være lukket under ombygningen samt på kampdage, som det også er tilfældet nu.

Derudover er der fortsat et ønske om at Anfield skal kunne lægge græs og tribuner til andet end Liverpools hjemmekampe. Her tænkes der især på koncerter, bokseevents og amerikansk fodbold.

Klubben vil insende sin nye plan og anmodning senere i år.

TAGS   Anfield Road End   udvidelse  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM