Next
STATS
Transfer Centre 

MEDIE: LIVERPOOL FÅR TILLADELSE TIL AT BÆRE GULDBADGE I ÉN KAMP

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenLiverpool får lov til at bære det meget omtalte guldbadge i én kap henover julen. Det skriver Telegraph
Kort før jul vandt Liverpool VM for klubhold, hvilket giver retten til at bære et guldbadge på trøjen, men muligheden for at bære dette badge er langt mere begrænset i Storbritannien, end i resten af verden.

I de sidste par dage har vi skrevet om hvordan det ikke er tilladt at bære guldbadget på trøjen i Premier League, men også om hvordan klubben har sendt en appel vedrørende netop dette.

Nu skriver mediet The Telegraph at Premier League har givet tilladelse til at Liverpool bærer guldbadget på trøjen til én kamp henover julen. Der bliver tale om hjemmekampen mod Wolverhampton d. 29/12.

Nu bliver tid dog en afgørende faktor, da Liverpool stadig mangler at modtage disse badges af FIFA, som ønsker at overrække dem til klubben ved en formel ceremoni. Derfor er det endnu for tidligt at konkludere, at klubben løber rundt med dette badge på trøjen, når Wolves venter på Anfield.

Telegraph melder derudover ikke om hvorvidt, at Liverpool skulle få held til at bære guldbadget i andre Premier League-kampe i denne sæson. 

TAGS   vm for klubhold   guldbadge   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM