Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool tilbyder Harvey Elliott en ny kontrakt

MEDIE: LIVERPOOL KLAR MED NY KONTRAKT TIL ELLIOTT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenHarvey Elliott kan ifølge mediet Football Insider snart sætte sin klo på en ny og lovende kontrakt med Liverpool.
Han har fra første færd vakt stor opsigt med sit helt åbenlyse talent. Navnet er Harvey Elliott og han var en af de få handler Liverpool gjorde i sommeren 2019.

Nu er han fyldt 17 år, hvilket åbner for, at Liverpool kan tilbyde ham en professionel kontrakt. 

Noget som klubben har i sinde ifølge mediet Football Insider, der er kendt for at have gode kilder i klubbens ungdomsrækker.

Ifølge Football Insider så vil Liverpool tilbyde Eliott en kontrakt på 3 år og en ugeløn på £20.000 pund (svarende til cirka 170.000 kroner), hvilket må siges at være en udemærket betaling for en 17-årig.

Mediet beretter yderligere, at Jürgen Klopp har planer om at give Harvey Eliott endnu mere spilletid i den kommende sæson, når den endelig fastlægges.

 

Kompensation til Fulham mangler stadig

Det er godt 9 måneder siden, at den unge spiller skiftede tilværelsen i Fulham ud med en i Liverpool. De to klubber mangler dog endnu, at lande en aftale om kompensation.

London-klubben ønsker en kompensationspakke der inkluderer en betaling på mere end £7 millioner pund og en videressalgsklausul, hvis Liverpool en dag skulle beslutte sig for at sælge Elliott videre til en anden klub.

Det fortsat uvist om denne kompensation fortsat forhandles mellem de to parter eller om der er helt stille på den front.

TAGS   harvey elliott   kontrakt  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM