Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool kan muligvis være iført Nike-trøjer, når sæsonen genoptages

MEDIE: LIVERPOOL SPILLER MÅSKE I NIKE-TRØJER NÅR LIGAEN GENOPTAGES

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenLiverpool kan meget vel løfte det længeventede Premier League-trofæ iført de nye hjemmebanetrøjer fra Nike, når ligaen genoptages. Klubben overvejer i hvert fald at skifte.
Liverpool kan tænkes at skifte New Balance-trøjerne ud med Nike, når ligaen muligvis genoptages senere på foråret.

Det skriver David Lynch, der er journalist hos Standard.

Der er ganske vist endnu kun tale om en spekulation, men muligheden for at skifte til en ny trøje og dermed sige endeligt farvel til New Balance kan foreligge.

Dette skyldes at Premier League meget vel først kan blive afviklet når vi når sommermånederne, hvor sponsoratet med New Balance er udløbet. Aftalen med New Balance udløber d. 31. maj 2020, mens den nye aftale med Nike træder i kraft umiddelbart efter

Ifølge Premier Leagues regelsæt er det ikke tilladt at skifte trøjer i midten af en sæson, men coronavirussens indtog har hurtigt vendt alting på hovedet, hvorfor det ikke kan udelukkes at det ender sådan.

Derudover noterer Lynch sig, at det måske ikke er i Nikes interesse at Liverpool skal iføres gigantens første Liverpool-trøje, mens der endnu er restriktioner fra myndighederne og lignende.

Fra klubbens side lyder det, at man lige nu har vigtigere ting at forholde sig til, men her ligger djævlen i detaljen, da det ikke er ensbetydende med, at man afviser at dette vil finde sted.

 

 

TAGS   nike   trøje  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM