Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool er med i kapløbet om Sancho. Det skriver Daily Mail

MEDIE: LIVERPOOL VIL HENTE SANCHO TIL SOMMER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    10 Måned(er) sidenJürgen Klopp har set sig varm på Boruissa Dortmunds Jadon Sancho . Det skriver Dominic King for Daily Mail.
Det skorter ikke på transferrygterne i disse dage. I går var det Timo Werner der blev sat i forbindelse med Liverpool og nu er Borussia Dortmunds Jadon Sancho næste mand i rækken.

Det skriver Daily Mail, hvor den kendte Liverpool-reporter Dominic King er medafsender på historien.

Sancho, der forventes at koste mindst £100 millioner pund, er en ganske eftertragtet herre. Både Chelsea, Manchester United, Real Madrid og F.C. Barcelona er meldt interesserede i offensivspilleren på bare 19 år, der i dén grad har vist sig at levere i Bundesligaen. Her har han leveret 12 mål og14 assists på bare 19 Bundesliga-kampe.

Klopp menes at have en fordel i jagten på Sancho, da han med sine 7 år i klubben trods alt stadig har gode forbindelser. 

Og for at sætte sidste spekulation i spil, så har Jadon Sancho ikke et samarbejde med hvem som helst. Det unge stjernefrø er i stald hos Nike, der som bekendt er Liverpools nye trøjeleverandør når denne sæson er overstået. Dermed kunne Sancho vise sig at være den store handel som forventes at komme, når sponsoratet starter.

Der er i dén grad lagt op til en spændende sommer på transferfronten.

TAGS   transfer   jadon sancho  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM