Next
STATS
Transfer Centre 
Premier League kan muligvis vende tilbage i maj

MEDIE: PREMIER LEAGUE PLANLÆGGER AT STARTE IGEN TIL MAJ

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenIfølge Daily Mail så planlægger klubberne at afvikle Premier League igen fra maj måned.
På fredag d. 3. april mødes Premier League-klubberne igen for at drøfte afviklingen af denne sæson. Her er en genopstart i starten af maj på bordet.

Det erfarer Martin Samuel og Matt Hughes, begge Daily Mail.

Ifølge de to journalister så vil klubberne drøfte at genoptage Premier League-sæsonen i den første weekend af maj og herefter afvikle turneringen således at den er færdigspillet d. 12. juli. Kort herefter (16. juli) ligger nemlig skæringsdatoen for ligaens aftale med rettighedshavere. Skulle det ikke lade sig gøre, står klubberne til at skulle betale rettighedshaverne £762 millioner pund. 

Årsagen til at man er forhippede på at få gang i turneringen igen allerede fra maj er, at man i den periode modtager den sidste rate af TV-penge, som for mange klubber er livsnødvendige indtægter, hvis løn- og driftsudgifterne skal kunne dækkes. Derudover presser rettighedshaverne Premier League til at finde en løsning, da man bløder abonnenter grundet ligaens suspendering.

Der er fortsat mange overvejelser og bekymringer forbundet med denne måde at afvikle den resterende del af sæsonen på, heriblandt spillernes helbred og forsikringer samt muligheden for at udvide trupperne til 29 spillere, hvis klubberne skulle være uden spillere grundet sygdom. Alle disse detaljer er dog endnu uvisse.

Der hersker fortsat megen tvivl og spekulation, men meget tyder på, at mødet på fredag mellem Premier League-klubberne, kan give os nogle flere svar på de mange spørgsmål der fortsat melder sig.

I seneste udgave af vores ugentlige podcast Kopcast zoomede vi ind på fordele og ulemper ved de mange forslag til måder at få afviklet det resterende af Premier League-sæsonen. Du finder podcasten i din sædvanlige podcastapp eller lige her:

 

TAGS   premier league  Flere nyheder

    Update
  • TOM HILL FORLÆNGER MED LIVERPOOL

    Det meddeler klubben på sin hjemmeside.
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM