BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Sepp van den Berg
 
Foto: Getty Images ©

MEDIE: VAN DEN BERG TILBYDES KONTRAKTFORLÆNGELSE


Ifølge Football Insider har Liverpool allerede forberedt en kontraktforlængelse til unge Sepp van den Berg, der ankom i sommer.



 

Der var nok en Liverpool-fan eller to der måtte ty til Google, da klubben præsenterede unge Sepp van den Berg i sommer. Det i en handel til £1.3millioner pund med potentialet til at stige til £4.5millioner pund.

Den unge hollandske centerback kom til fra PEC Zwolle og kunne straks tjekke ind på akademiet, hvor han siden har haft sin gang. Det er dog blevet til et par seniorkampe for hollænderen, der senest måtte lide den tort at indkassere fem mål i den hæsblæsende Carabao Cup-kamp mod Arsenal. 

Nu er Liverpool allerede klar med en forlængelse til centerbacken. Det erfarer Football Insider, der har gode kilder i og omkring Liverpools akademi.

Mediet skriver at Jürgen Klopp er imponeret over van den Bergs udvikling og vil belønne den med en ny langvarig kontrakt.

 

 

En af dem der har indgående kendskab til Sepp van den Berg og hans præstationer på Liverpools akademi er Patrick Pilov. Hør ham give en status på akademiet inklusive Sepp van den Berg i den seneste udgave af vores podcast: Liverpool Watch. Hør udsendelsen lige her:

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..