YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

MEDIE: WERNER-FORHANDLINGER VIL FINDE STED I MARTS


Skulle nogen være i tvivl, så begynder rygterne om Timo Werners skifte til Liverpool for alvor at tage til.

Historierne om Timo Werner til Liverpool galopperer afsted på livet løs, men der er måske noget om snakken

Den evigt velinformerede forfatter og journalist, Simon Hughes, skriver hos The Athletic, at forhandlingerne kan være lige rundt om hjørnet.

Simon Hughes skriver ydermere, at en klausul i Werners kontrakt betyder, at han kan skifte for £51 millioner pund, såfremt at en aftale er på plads inden en deadline i april. Dette skyldes, at RB Leipzig skal have chancen for at tage affære, hvis de skal erstatte deres stjerneangriber.

Skulle Jürgen Klopp vælge at handle, så vil forhandlingerne finde sted i midten af marts. Her bemærker Hughes, at marts er måneden hvor større handler som købene af Fabinho og Alisson Becker fandt sted. Ifølge The Athletic har Timo Werner allerede modtaget tilbud fra Barcelona og Manchester United, men Werner afventer at Liverpool tager affære.

Timo Werner, der banker mål ind på samlebånd i denne sæson, var længe - som så mange andre - rygtet til Bayern München sidste sommer, men den tyske angriber blev overordentligt skuffet, da den tyske mesterklub valgte primært at gå efter at købe Leroy Sané i Manchester City som førsteprioritet. Da Sané løb ind i sin alvorlige skade forsøgte Bayern München at gøre alt for at sikre sig Werner, men uden held. Werner havde, ifølge Hughes, været så skuffet, at han valgte at underskrive en ny kontrakt med RB Leipzig.

Nu er turen måske kommet til Liverpool, der faktisk har et ganske interessant es i ærmet, skriver Simon Hughes. Her skal fokus rettes mod Werners agent Karlheinz Forster. Forster har nemlig været Jürgen Klopps helt store idol, da Klopp var barn. Her var Forster, der spillede i forsvaret og bar nummer 4 på ryggen, var en del af det Stuttgart-mandskab der sikrede sig mesterskabet i 1984. Da Klopp selv var aktiv spiller insisterede han på at spille med nummer 4, selv når han var angriber.

Og som den sidste krølle på halen, så kommer både Jürgen Klopp og Timo Werner fra den sydvesttyske Schwaben-region...

Skulle nogen være i tvivl, så begynder det at dufte af tysk transferaktivitet inden alt for længe i Liverpool.
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..