YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

MEDIE: WERNER ØNSKER LIVERPOOL ELLER LEIPZIG DENNE SOMMER


Timo Werner skulle angiveligt have besluttet sig, selvom bejlerne er mange. Det skriver David Ornstein fra The Athletic.

Det har uden tvivl været den mest aktive transfersaga i et stykke tid for Liverpool. Sagaen med Timo Werner fra RB Leipzig.

Nu skriver den velinformerede Athletic-journalist, David Ornstein, at Werner foretrækker Liverpool.

Det gør Ornstein i en artikel, hvor han også gør opmærksom på hvordan Werners frikøbsklausul er skruet sammen.

I år skulle startbuddet ligge på €47,5 millioner euro, mens et bud på €60 millioner euro forpligter dem til at sælge. Næste år er dette på €40 millioner pund, mens det falder til bare €25 millioner pund i 2022. Denne frikøbsklausul er aktiv fra åbningen af hvert sommervindue og indtil d. 15. juni. Altså to uger. Dette gør sig kun gældende om sommeren og altså ikke om vinteren.

Selvom Werner har talt med Jürgen Klopp, så har han også været i dialog med Manchester United og Barcelona, mens hans repræsentanter har talt med Chelsea. Det er dog tydeligt, ifølge Ornstein, at Werner foretrækker at skifte til Liverpool eller at blive i Leipzig denne sommer, hvorefter der så kan foretages et skifte i sommeren 2021, når pandemien forhåbentlig er langt mindre tilstedeværende.

Grunden til at Werner foretrækker Liverpool er Klopp, holdkammeraterne, spillestilen og miljøet. Werner mener simpelthen at det er det bedste match, både på og udenfor banen. 

 

Nu er det hele op til Liverpool der skal finde ud af om man er villig til at kaste denne slags penge efter Werner midt i det sundhedsmæssige og økonomiske stormvejr, som coronaen har skabt. 

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..