Next
STATS
Transfer Centre 
Michael Robinson er død

MICHAEL ROBINSON ER DØD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenDen tidligere Liverpool-spiller, Michael Robinson, er død. 61 år gammel. Det meddeler hans familie
Den tidligere Liverpool-spiller Michael Robinson er død, 61 år gammel.

Det meddeler hans familie via hans Twitter-profil.

"Det er med stor sorg at vi må informere jer om Michaels død. Hans bortgang efterlader os med stor tomhed, men også utallige minder, fulde af den samme kærlighed som I viste ham. Vi vil for altid være taknemmelige for at I gjorde denne mand SÅ GLAD. He never walked alone. Tak." tweetede de.

Michael Robinson spillede en enkelt sæson i Liverpool, men hvilken sæson. Det var i den fantastiske 1983-84-sæson, hvor Liverpool vandt The Treble med et mesterskab, en League Cup og en European Cup. Efterfølgende var han i Queens Park Rangers og til sidst i Osasuna, Spanien, hvor han slog sig ned.

Herfra blev Robinson en ikonisk figur på spansk TV, hvor han arbejdede som ekspert, kommentator og vært på fodbolddækningen.

 

Graeme Souness, der spillede sammen med Robinson, udtaler følgende til Sky Sports

"Han var virkelig en af mine venner. Jeg har så mange skønne minder fra at have været i hans selskab. Hvis du tog ud, så var Michael altid den første du ville invitere. Han var en charmerende mand med fantastiske historier." 

"Jeg er virkelig trist på Chris og børnenes vegne. Han har kæmpet mod dette i en del år nu. Det har været svært for ham. Når du ser på hans karriere, så var han en virkelig god spiller. Han nød et år i Liverpool. Et glorværdigt år og han var en stor del af det."

 

På sociale medier strømmer det ind med kondolencer fra Liverpool såvel som spanske spillere, klubber og personligheder.

 

Æret være Michael Robinsons minde. YNWA.

TAGS   michael robinson   dødsfald  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM