Next
STATS
Transfer Centre 

MILNER: HENDO FÅR IKKE DEN CREDIT HAN FORTJENER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenJames Milner er voldsomt imponeret, men ikke overrasket over kaptajn Jordan Hendersons form.
Det var egentlig meningen at Naby Keita skulle være startet inde mod Sheffield United, men en lyskeskade under opvarmningen betød, at James Milner måtte erstatte den skadede midtbanemand. 

Milner vidste det dog ikke før han kom ind fra opvarmning. Det fortalte han til klubbens hjemmeside efter gårsdagens kamp.

 “Jeg vidste det ikke før jeg kom ind i omklædningsrummet efter opvarmning. Men drengene er altid forberedte, vi er klar. Vi gør altid de rette ting, så det er intet problem for nogen at steppe ind."

“Hvis du er slået til mentalt alligevel, så synes jeg ikke det er nogen større ting. Hvis du bare føler at du er en udskiftningsspiller, så er du ikke klar. Men jeg tror ikke der er nogen der har den mentalitet her. Jeg er ret sikre på at alle gutterne ville være i stand til at gøre det." 

“Vi vidste det ville blive en hård kamp. De er et godt hold. Det er ingen tilfældighed, at de er hvor de er i tabellen. De er forberedte og har høje standarder. De får pointer uanset hvor de tager hen, så vi vidste det ville blive hårdt." 

Sheffield Uniteds evne til at høste point alle steder, slog dog fejl på Anfield, hvor en flot holdindsats holdt Chris Wilders trup fra at få noget med sig.

“Det var en god holdpræstation, nogle gode mål og vi kunne godt have scoret flere." 

Når James Milner ser tilbage på sin tid i klubben, så er han ganske tilfreds.

“Jeg har elsket hvert minut jeg har været her. Det er helt åbenlyst en kæmpe klub. Jeg har talt om det før omkring det, at det er én ting at spille for klubben. Du skal også knokle for at fortjene en plads i historien. Forhåbentlig vil et par af de trofæer vi har vundet hjælpe os, men vi vil skabe meget mere. Jeg håber der er nogle flere trofæer vi kan på den væg (Den berømte 'Champions Wall' i klubben, red.)

Milners gode kollega på midtbanen Jordan Henderson, der blev kåret som Man of the Match både af klubben selv, men også af Redmen Familys brugere, får store roser med på vejen fra sin vicekaptajn.

“Han er utrolig. Han får ikke i nærheden af den credit han fortjener for det han gør og hvordan han spiller. Hans attitude, men også hans evner er meget undervurderede. Vi ved dog alle hvor god han er og du kan se det. Han er en kæmpe del af det her hold og han fører os fremad."

 

      

TAGS   james milner   jordan henderson  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM