Next
STATS
Transfer Centre 

MILNER OM FREMTIDEN: JEG ER ÅBEN OVER FOR ALT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenJames Milner vil absolut ikke udelukke noget, når snakken falder på fremtiden. Hverken udlandet eller en retur til Leeds United.
“Jeg er åben over for alt." 

Sådan siger James Milner i et interview med Sportsman.Han vil ikke lægge bånd på sig selv når det handler om fremtiden.

“Jeg ville være interesseret i at rejse udenlands og opleve en helt ny liga, en ny type fodbold og en ny livsstil, men det hele afhænger af hvor det er og min familie også."

“Jeg tror jeg ville være mere interesseret i trænergerningen end mediedelen. Jeg ser folk starte som pundits hele tiden, men jeg tænker i forhold til hvem jeg har spillet for og hvad jeg har lært som spiller, ville det være en skam ikke at give det videre til unge spillere. Men så ser du trænere og managers der gør det fint i et stykke tid og så får de hård kritik dag ud og dag ind." 

Milner lægger ikke skjul på at han har rødder i Leeds United, men selvom klubben er i Championship lige nu, afviser Milner ikke en retur en dag.

“Ja jeg er en Leeds lad og jeg vil gerne have at holdet gør det godt. Jeg er fan." 

“Jeg følger altid holdet og deres resultater, så du kan aldrig sige nej eller ja, fordi der sker så mange ændringer i fodbold. Du ved aldrig hvad der sker. Lige for tiden er jeg Champions League-vinder med Liverpool og i år går vi efter Premier League, men jeg ved ikke hvad fremtiden bringer. Det ville være fantastisk at spille for Leeds igen, men ingen fra klubben har nogensinde kontaktet mig vedrørende det."

“Folk taler om min alder og om jeg kunne fortsætte efter Liverpoll, men jeg tænker ikke at jeg er særlig typisk, rent fysisk, for min alder."

TAGS   James Milner  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM