Next
STATS
Transfer Centre 
Takumi Minamino har været Liverpool-fan siden han var barn

MINAMINO: LIVERPOOL VAR EN AF MINE YNDLINGSKLUBBER DA JEG VAR BARN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenTakumi Minamino er en næsten livslang Liverpool-fan, hvilket også smittede af, da han valgte at skifte til klubben.
Takumi Minamino er faldet godt til i Liverpool, hvor han nu også har fået et godt hus han kan bo i.

Det fortæller han blandt andet i et interview med Sky Sports.

"Jeg har lige fundet et nyt hus jeg kan bo i og jeg er ved at falde til, så jeg er ret afslappet over at bo i Liverpool." 

"Hver eneste spiller er meget venlig, men især Naby Keita og Sadio Mané, der bor tæt på mig. Og de spillere der kan tale tysk er også ret hjælpsomme. 

"Programmet er ret tæt, så jeg har ikke nok tid til at lære engelsk, men når vi rejser rundt forsøger jeg at læse bøger og huske ordene. Det bedste ord til at beskrive min følelse over at skrive under med Liverpool er glæde."

Adspurgt om hvilke klubber der ellers var interesserede i Minamino svarer han.

"Jeg kan ikke fortælle jer hvilke andre hold der forsøgte at få fat i mig, men nogle Premier League- og tyske klubber. Grunden til at jeg valgte at tage til Liverpool var, at jeg har drømt om at spille for Liverpool siden min barndom, så jeg havde ingen grund til at sige nej til dem. Jeg kan godt lide Steven Gerrard og Fernando Torres og Liverpool var en af mine yndlingsklubber da jeg var barn. Jeg var meget imponeret over deres stærke mentalitet, da de kom tilbage fra at være nede med 3-0 og jeg husker hvordan de spillede i anden halvleg (mod AC Milan i Champions League-finalen i 2005, red.)"

Minamino er dog også klar over at han er ny mand på holdet, hvorfor han stadig skal falde til - også sportsligt.

"Den første ting er at jeg skal passe ind til holdets strategi og efter det vil jeg gerne vise mine styrker. Jeg skal være på 100 procent til træning og så appellere til mine holdkammerater og min træner, at jeg kan spille bedre."

"Jeg vil gerne bidrage til at holdet vinder Premier League først, men det nærmeste mål er at spille med i kampene og score et mål eller lave en assist til et. Selvfølgelig er jeg virkelig glad for at være i denne her klub, men det er ikke sikkert at vi vinder Premier League-titlen endnu. Så vi skal gøre det 100 procent sikkert. Jeg vil gerne bidrage og tilbyde min styrke til holdet." 

 

TAGS   takumi minamino  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM