Next
STATS
Transfer Centre 

MINAMINO: MÅ KNOKLE VIDERE, SELVOM JEG HADER AT VENTE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenTakumi Minamino knokler for at få flere chancer og bevise sit værd.
Med købet af Takumi Minamino fik Liverpool og Jürgen Klopp endnu en offensiv streng at spille på, men det har været småt med mulighederne for japaneren, der dog stadig kæmper for at komme på holdkortet med større hyppighed.

Det slår dog ikke Minamino ud af kurs, selvom det da irriterer ham. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

"De sidste tre måneder har der været områder som jeg har været ret glad for, men personligt ville jeg gerne bidrage mere med mål og assists, der er jeg ret sulten." 

"Jeg ved ikke rigtig hvor meget mere jeg stadig har at lære, men dag for dag føler jeg, at jeg forstår Klopps filosofier og jeg bliver bedre. Jeg bliver nødt til at vise resultater. Jeg synes det er meget vigtigt i forhold til at vinde tillid fra mine holdkammerater og tillid fra fansene. Jeg synes det er en meget vigitg ting, som jeg skal opnå." 

"Jeg har været i denne her klub i tre måneder og jeg har ikke spillet mange kampe og min spilletid er ikke særlig stor, men det er ikke nogen god undskyldning. Jeg er stadig er ved at lære at forstå holdet, men jeg hader at vente. Jeg gør mit bedste for at gøre min indvirkning på holdet." 

"Det er virkelig vigtigt at fokusere 100 procent på at gå efter Champions League og Premier League-titlerne. Selvfølgelig er vi meget skuffede over at have misset muligheden for at vinde endnu flere titler, men vi skal bruge den skuffelse konstruktivt. Vi kan kun komme over den skuffelse ved at vinde de næste kampe. Heldigvis har vi et meget tæt program og den næste kamp kommer her i weekenden." 

 

TAGS   takumi minamino  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM