Next
STATS
Transfer Centre 
Takumi Minamino mod Wolverhampton

MINAMINO: VIL GERNE INDFRI FOLKS FORVENTNINGER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenTakumi Minamino fortæller at han kan mærke Klopps tillid til ham.
Efter bare en halv times spil i kampen mod Wolverhampton måtte Sadio Mané lade sig udskifte med en mindre skade. Det banede vejen for Premier League-debutanten Takumi Minamino.

I et interview bragt på klubbens hjemmeside siger Minamino.

"Jeg kan mærke managerens tillid til mig, så jeg vil virkelig gerne betale tilbage. Personligt er jeg ikke tilfreds med min egen indsats mod Wolverhampton, så jeg vil gerne indfri de forventninger der er til mig fra de mennesker der supporter mig." 

"Mentalt var jeg klar til at køre på og alt jeg tænkte på var, hvordan jeg nemt kunne blive en del af det her hold og blive en del af kampen. Jeg føler ikke noget pres. Jeg er ikke sikker på hvor mange forventninger der er til mig, men jeg har intet at tabe." 

"Jeg kan spille i begge sider, men det handlede mere om hvordan samarbejdet med backerne skulle fungere. Hvis vi kan blive bedre til at forstå hinanden er jeg sikker på det vil blive endnu bedre. De (Wolverhampton, red.) fik en udligning efter jeg kom på banen, så jeg var desperat for at bidrage til det afgørende mål. Efter vi scorede det andet mål gjorde jeg alt for at gøre det simpelt og forsvare solidt."

TAGS   takumi minamino  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM