Next
STATS
Transfer Centre 

NEVILLE ENDELIG UDE AF SKJULET - LYKØNSKER LIVERPOOL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    1 Måned(er) sidenGary Neville har nu endelig fået lykønsket Liverpool med ligatitlen.
Han var ikke meget for det, men til syvende og sidste måtte Gary Neville krybe ud af skjulet og lykønske Liverpool med mesterskabet.

Det skete i forbindelse med Sky Sports' studie, da Brighton fik besøg af Manchester United i går aftes.

"Det er en utrolig præstation at vinde en titel. Det har været på vej i et par år nu, hvor de har banket på. Sidste sæson, med hvad Manchester City udrettede, blev de nødt til at være på absolut højeste niveau." 

"Jürgen Klopp, det arbejde han har gjort har været helt fantastisk. Da han kom til Liverpool for fire år siden tænkte jeg, at det ville være næsten umuligt for ham at sikre en titel, når man tænker på de store budgetter City, United og Chelsea har. Jeg troede at det ville blive rigtig svært." 

Gary Neville har blandt andet været voldsomt imponeret af Klopps rekrutteringsarbejde i Liverpool.

"Han har forvandlet £30 millioner pund-spillere til £130 millioner pund-spillere. Han har forvandlet £75 millioner pund-spillere til £150 millioner pund-spillere. De andre klubber har forvandlet £130 millioner pund til £30 millioner pund." "Rekrutteringen har været brilliant. Træningen har været brilliant. Og det hele falder tilbage på manageren" (...)

"Det er en stor præstation. Det er noget jeg virkelig ikke kan lide, det er en dag jeg aldrig har ønsket at se igen. Jeg har set nok af det i mine barndomsår og jeg har været vidne til igen i de sidste par uger, men selvfølgelig må du lykønske mestre. Det har været en brilliant præstation." 

 

 

TAGS   gary neville  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM