Next
STATS
Transfer Centre 

NEVILLE: LIVERPOOL ER BARE FREMRAGENDE

Nyhed

  • Skrevet af Alexander Kjær
    29 Dag(e) sidenSky Sports Gary Neville er dybt imponeret af, hvordan Liverpool FC har spillet de tre første runder af denne sæson.
Gary Neville, som inden sæsonen havde tippet Liverpool til at slutte som 3'er, trækker nu efter tre runder den udtalelse tilbage. Ligesom mange andre havde den tidligere Manchester United spiller forudset, at Manchester City ville ende som 1'er, når sidste kamp er spillet. Dét har han et andet syn på nu.  

"Jeg valgte Manchester City før sæsonen, da vi blev bedt om at tippe, fordi jeg forventede, at de ville slå tilbage. Jeg troede også, at de ville gøre mere på transfermarkedet. Men nu er jeg allerede i den position, hvor jeg skal ombestemme mig, selvom vi kun er tre kampe inde i sæsonen," siger Gary Neville i sin podcast, The Gary Neville Podcast.

Og det er altså ikke blot på nogle enkelte positioner, Neville er imponeret over Liverpools trup. Faktisk er det samtlige spillere på banen - og også dem, der ikke får spilletid.

"Du kan tage Henderson og Milner, som var arbejdshestene på holdet, ud. Men nu er de allesammen blevet til arbejdsheste. [...] Hele holdet - fra målmanden til Firmino, som er forreste mand - er fremragende. Det er et rigtigt tophold, og det ved vi ud fra, hvad vi har set de seneste år. Men de ligner også et hold, der er kommet for at gøre det igen."

TAGS   liverpool  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM