YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

ORNSTEIN: LIVERPOOL INTERESSEREDE I TODD CANTWELL


Den velinformerede journalist David Ornstein beretter, at Liverpool har stor interesse i Norwich' Todd Cantwell.

Det ser uhyre svært ud for Norwich i indeværende Premier League-sæson, men selvom resultaterne ikke er med kanariefuglene, så er der alligevel interesse for flere af deres spillere.

En af dem er midtbanespilleren Todd Cantwell, som har tiltrukket Liverpools interesse.

Det skriver journalist David Ornstein i sin ugentlige klumme hos The Athletic.

Interessen for Todd Cantwell var allerede til stede i det første opgør mellem Liverpool og Norwich, der blev spillet på Anfield. Her var man i Liverpool-lejren begejstrerede for hvad man så.

I lørdagens opgør imponerende Cantwell igen Liverpools trænerstab såvel som adskillige spillere i truppen, der måtte kippe med hatten for den unge englænder.

Ifølge Ornstein vil Cantwell komme til at koste i omegnen af £30 millioner pund, uagtet om Norwich måtte overleve i Premier League eller rykke ned. Interessen for Cantwell deles dog også af andres Big Six-klubber, heriblandt Manchester City, Tottenham og Manchester United, men Liverpool beskrives som værende front runners i det kapløb.

I denne sæson har Todd Cantwell i hvert fald gjort sit for at imponere, trods de svære omstændigheder. Han står noteret for seks mål og to assists i 27 kampe. Han er, i denne sæson, primært blevet brugt som fremskudt midtbanespiller i venstre side. 

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..