Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool er interesserede i Norwich' Todd Cantwell

ORNSTEIN: LIVERPOOL INTERESSEREDE I TODD CANTWELL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenDen velinformerede journalist David Ornstein beretter, at Liverpool har stor interesse i Norwich' Todd Cantwell.
Det ser uhyre svært ud for Norwich i indeværende Premier League-sæson, men selvom resultaterne ikke er med kanariefuglene, så er der alligevel interesse for flere af deres spillere.

En af dem er midtbanespilleren Todd Cantwell, som har tiltrukket Liverpools interesse.

Det skriver journalist David Ornstein i sin ugentlige klumme hos The Athletic.

Interessen for Todd Cantwell var allerede til stede i det første opgør mellem Liverpool og Norwich, der blev spillet på Anfield. Her var man i Liverpool-lejren begejstrerede for hvad man så.

I lørdagens opgør imponerende Cantwell igen Liverpools trænerstab såvel som adskillige spillere i truppen, der måtte kippe med hatten for den unge englænder.

Ifølge Ornstein vil Cantwell komme til at koste i omegnen af £30 millioner pund, uagtet om Norwich måtte overleve i Premier League eller rykke ned. Interessen for Cantwell deles dog også af andres Big Six-klubber, heriblandt Manchester City, Tottenham og Manchester United, men Liverpool beskrives som værende front runners i det kapløb.

I denne sæson har Todd Cantwell i hvert fald gjort sit for at imponere, trods de svære omstændigheder. Han står noteret for seks mål og to assists i 27 kampe. Han er, i denne sæson, primært blevet brugt som fremskudt midtbanespiller i venstre side. 

 

TAGS   transfer   todd cantwell   norwich  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM