BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
CARVALHO I FLYVENDE FORM

Alex Oxlade-Chamberlain
 
Foto: Getty Images ©

Ox hylder Liverpool-mentalitet: Vi forventer at vi vinder


Grunden til at klubben har et forspring på otte point i Premier League, skyldes en fornuftig portion selvtillid, mener Oxlade-Chamberlain.



    • 3. december 2019, kl. 21:50

  • 3. december 2019

”Mentality Monsters” bliver brugt igen og igen når man skal beskrive Liverpool - og det med rette.

Alex Oxlade-Chamberlain mener også, at den mentale tro er en medvirkende årsag til Premier League-dominansen indtil videre, hvor Liverpool har taget 13 sejre og én enkelt uafgjort i de første 14 kampe.

Han mener, at troen gør det hele nemmere, idet forberedelserne til Merseyside-opgøret på Anfield onsdag er i gang. Det skriver Goal.

”Troen som jeg går ind til kampene med, er en tro på, at vi vinder. Jeg tror, det er sådan, vi alle føler”, siger han og fortsætter:

”Vi går ind til kampene og forventer, at vi vinder – ellers er vi skuffede. Der har været tider i min karriere, hvor jeg ikke er gået 100 procent ind til kampene med den tro, at mit hold vandt, men med det her hold har jeg netop den tro på os”.

Og selvom troen på tingene er stor, så kan komplikationer sagtens opstå:

”Du går ind for at vinde, du ved, hvad der skal til ske for at vinde. Der kan ske ting, som du ikke kan kontrollere med modstanderen eller små fejl her og der, men den overordnede tro er selvfølgelig at vi vinder.”

Forud for opgøret om Liverpool mod Everton onsdag og udebaneopgøret mod Bournemouth på søndag, er Liverpool ubesejret i 15 kampe i alle turneringer. Det forholdsvis store hul, der er skabt til City og Leicester er dog ikke noget som Ox føler sig helt sikker på så tidligt inde i sæsonen. Han mener at planen fortsat skal følges:

”Vi skal gå ud til hver eneste kamp, som var det den vigtigste kamp i vores liv hver gang, og så skal besked vi får fra manageren følges. Så må vi se, hvad der sker i slutningen af året. Det er den eneste måde, jeg tror vi kan undgå at blive indblandet i al snakken om forudsigelser så tidligt.”

Dog er han sikker på, at mentaliteten nok skal blive udsat for udfordringer:

”Jeg lever ikke under en sten. Jeg hører, hvad folk siger og forudsiger. Man er bare nødt til at fortsætte og skabe resultater. Der kan komme tider, hvor resultaterne ikke er ligeså gode, og de andre hold lukker hullet en smule. Vi skal være klar til de øjeblikke mentalt som hold, og se hvad der sker.”

Liverpool næste opgave er mod Everton onsdag aften. En kamp der starter 21.15 og vises på TV3+

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..