YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

OX: JEG ELSKER FIRMINO


Oxlade-Chamberlain er helt vild med at spille sammen med Roberto Firmino.

Alex Oxlade-Chamberlain fik prikket hul på bylden i går med sin scoring til 1-0 mod Southampton. Det gjorde han efter et forrygende oplæg fra Roberto Firmino, som han også roser til skyerne efter opgøret.

Det gør han til klubbens hjemmeside.

"Det bliver en lille smule normalt, når du spiller med ham. Det er måden han spiller på og disse storslåede ting hele tiden. Jeg elsker ham. Jeg elsker ham virkelig. Han er simpelthen en kæmpe fornøjelse, at spille sammen med."

"Han holder altid øje med andre, han arbejder for holdet og hans evner taler for sig selv. Han er en top man og vi elsker ham allesammen." 

"Det hjælper at spille. Jeg tror jeg har spillet i de seneste fem kampe, hvilket er rigtig rart. Selvfølgelig hjælper det dig med at få føling med den måde holdet spiller på og med drengene omkring dig. Jeg tror en masse af det handler om at være en smule mere klinisk foran mål, få mig selv ind i de rette områder, hvor jeg kan skyde og påvirke kampen. Heldigvis er de seneste gået ind. (...)" 

"Jeg er glad for at have scoret et par mål i de seneste to kampe, men det handler om os alle og at være sikre på at få den ind, når vi har chancen og så at slutte sæsonen stærkt nu."
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..