Next
STATS
Transfer Centre 
James Pearce mener at Liverpool og Timo Werner snart sætter sig til forhandlingsbordet

PEARCE: FORVENTER BUD PÅ WERNER SNART

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenJournalist James Pearce mener at vide, at Liverpool snart afgiver et bud på den ombejlede stjerneangriber Timo Werner.
Skulle nogen være i tvivl, så er Liverpool og Timo Werner en af den slags transfersagaer der bare ikke vil dø. 

Hvorfor skulle den også det? Især med tanke på, at de etablerede og velinformerede journalister med kilderne i orden, begynder at røre på sig.

Forleden var det Simon Hughes der havde en længere artikel om Werner-Liverpool-forløbet og i dag følger hans kollega trop.

I en Q&A på The Athletic skriver Pearce følgende til en nysgerrig læser:

"Jeg vil ikke sige at noget er sikkert, især efter hvad der skete med Fekir for et par år siden. Det er dog klart, at spilleren (Werner, red.) gerne vil skifte Liverpool og Klopp virkelig godt kan lide ham. Han er også tilgængelig for et rimeligt beløb. Forhandlingerne er ikke startet endnu, men jeg forventer at Liverpool henvender sig i løbet af de kommende uger." 

På Twitter spørger en bruger om Liverpools prioritering når det kommer til Sancho versus Werner i Liverpools transferstrategi. Her svarer Pearce, at det er mere sandsynligt, på nuværende tidspunkt, at Timo Werner bliver sommerens store offensive signing, men intet er mejslet i granit.

Én ting er dog sikkert. Det er langt fra det sidste vi kommer til at høre om denne transfer.

TAGS   timo werner   james pearce   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM