Next
STATS
Transfer Centre 
Raheem Sterling er ikke på vej tilbage til Liverpool skriver James Pearce

PEARCE: GLEM ALT OM STERLING TIL LIVERPOOL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenJames Pearce piller historien om et muligt comeback for Raheem Sterling til Liverpool fra hinanden.
I disse coronatider har fodboldpressen virkelig svært ved at holde kadencen, hvorfor selv små historier og udtalelser bliver blæst massivt op. Det samme gør sig gældende i en verserende historie om et muligt comeback til Anfield for Manchester Citys Raheem Sterling.

Dette startede da Sterling i en Q&A på Instagram kom med sin kærlighedserklæring til sin gamle klub Liverpool. Herefter var franske L'Equipe hurtige til at gribe en løs bold, sende den forbi en 'repræsentant' i Sterling-lejren, der kom med lidt spekulation og prikken over i'et med kommentaren: "Alt er muligt".

Dermed var der spillet op til dans og historien blev blæst afsted med 200 km/t på samtlige tabloide nyhedssider. Nu kommer The Athletics James Pearce dog til undsætning og med sit glimrende kildenetværk i ryggen, lægger han stille og roligt historien i graven. Det gør han i en artikel på førnævnte The Athletic.

James Pearce formulerer det således, at der er større chance for at Lord Lucan rider ind på Anfield på hesten Shergar end at Sterling vender tilbage til Liverpool lige foreløbig. Og det kunne jo være at du ikke kendte til hverken Lord Lucan eller Shergar, hvilket vi sagtens forstår. Løst oversat til dansk siger Pearce, at der ville være større chance for, at Prins Henrik rider ind på Anfield på hesten Tarok end at Sterling vendte tilbage til Liverpool. Altså decideret usandsynligt.

Som James Pearce bemærker i sin artikel, så har Sterling godt 3 år tilbage af sin kontrakt, hvor han tjener op mod £300.000 pund om ugen. Derudover menes han at koste £150 millioner pund, mens den gode Pearce også bemærker, at det ville være noget nær utænkeligt, at Manchester City ville sælge en stjerne til deres nærmeste rivaler. 

Uden at være polemisk skriver Pearce desuden, at Sterling ikke ville komme i startopstillingen på Liverpools nuværende hold, hvilket understreger, hvorfor der ingen chance er for at man vil bryde både transferrekord og smadre lønhierakiet for en handel.

Kort og godt. En Sterling-handel er komplet urealistisk.

 

TAGS   raheem sterling   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM