YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

PEARCE: INGEN SANDHED I RYGTER OM TYRKISK MÅLMAND


Det er endnu uvist hvordan Liverpools keepersituation ser ud efter denne sæson, men én ting er sikkert. Liverpool henter ikke tyrkiske Uğurcan Çakır.

Det er efterhånden ved at være en vane. Et transferrygte relateret til Liverpool opstår og herefter afventer alle hvad James Pearce har at sige til det. Oftest afviser han, hvilket også er tilfældet i denne historie.

Et rygte skabt af en stadig mere troværdighedsudfordret fodboldpresse er nemlig blevet afvist af Pearce i en Q&A-session på mediet The Athletic.

Her blev James Pearce spurgt til den tyrkiske keeper Uğurcan Çakır der til daglig slår sine folder i tyrkiske Trabzonspor. Dette skyldes en historie, hvor keeperen blev sat i forbindelse med Liverpool og en pris på £22 millioner pund. 

Pearce var ganske klar i mælet, da han besvarede spørgsmålet vedrørende historien: "Jeg er ikke bekendt med nogen sandhed i de rygter, og jeg tror slet ikke, at Liverpool planlægger at købe en målmand for £22 millioner. Det kan du godt udelukke"

Den opmærksomme læser vil selvfølgelig tænke, at Liverpool i forvejen har en keeper i Tyrkiet. Nemlig i form af tyske Loris Karius, der er udlejet til Besiktas. For en lille måneds tid siden skrev Pearce, at Karius ville vende tilbage til Liverpool, når lejeopholdet i Besiktas slutter til sommer. 

Derfor kommer Jürgen Klopp til at stå i en situation, hvor han skal forholde sig til både Adrian, Loris Karius og Andy Lonergan, samt de yngre keepere i truppen. Dermed lyder det jo egentlig ganske fornuftigt, at undlade at investere i lige præcis den position lige foreløbig.

 

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..