Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool kæmper for at få lov til at spille på Anfield

PEARCE: LIVERPOOL KÆMPER FOR AT SPILLE PÅ ANFIELD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenLiverpool ønsker at spille sine resterende fire hjemmekampe på Anfield, men er fortsat i diskussioner om det kan lade sig gøre.
Det har indtil videre været temmelig uklart hvordan og hvorledes kampene skulle afvikles i Premier League. Ifølge John Cross vil der blive stemt om dette forløb på næste torsdag d. 4. juni

I mellemtiden kan James Pearce berette at Liverpool kæmper en ihærdig kamp for at få lov til at afvikle deres resterende fire hjemmekampe på Anfield.

Det skriver han i et diskussionsforum hos The Athletic.

Ifølge Pearce har der tidligere været udmeldinger om at alle Liverpools kampe skal spilles på neutrale hjemmebaner, men dette er dog ikke tilfældet endnu, skriver han. I stedet skulle det være ganske vist at Liverpool meget gerne vil spille på eget græs på Anfield.

I klubben er man overbeviste om at fansene vil lytte til opfordringer og beskeder om at man skal holde sig væk. Her er det især Klopp og flere stjernespillere der nævnes som budbringere af disse beskeder.

Som den sidste krølle på halen bemærker James Pearce, at Liverpool - qua sin store popularitet - har fans over hele Storbritannien og at neutrale hjemmebane ikke garanterer noget alligevel. Denne bemærkning står dog helt for hans egen regning.

 

TAGS   james pearce   anfield  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM