Next
STATS
Transfer Centre 
Takumi Minamino og Trent Alexander-Arnold i duel

PEARCE: MINAMINO ER KUN LÆGETJEK FRA AT VÆRE LIVERPOOLSPILLER

Nyhed

  • Skrevet af Redmen Family
    17 Måned(er) sidenVelkendte og anderkendte James Pearce, som ofte bliver betegnet som Liverpools talerør til offentligheden, melder, at såfremt Takumi Minamino består lægetjekket, så er han Liverpoolspiller d. 1. januar.

Liverpool er meget tæt på at have skrevet under med Takumi Minamino fra Red Bull Salzburg, som man netop har slået i Champions League-gruppespillet.

Så tæt på, at James Pearce, som ofte bliver betegnet som klubbens talerør, har lagt hovedet på blokken og kaldt aftalen så godt som underskrevet.

Kun et lægetjek står imellem spilleren og klubben, og det var bestemt ikke kun Liverpool der havde interesse i japaneren.

Selvsamme James Pearce melder nemlig, at både AC Milan, Borussia Mönchengladbach og Manchester United var iblandt de interesserede, mens en anden af de anderkendte Liverpool korrespondenter, Dominic King, melder, at Manchester United gerne ville have Minamino, men ikke var klar over, at han havde en frikøbsklausul på £7,25m.

Samtidig melder stort set alle Liverpoolbaserede journalister nu, at flere af spillerne stod i kø for at anbefale Minamino til Jürgen Klopp, som grinende kunne fortælle dem, at de allerede var igang med forhandlingerne, og at klubben har haft ham på radaren siden 2013, og i særdelelshed efter han skiftede til Salzburg i 2015.TAGS   takumi minamino   transfer   red bull salzburg   james pearce  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM