Next
STATS
Transfer Centre 
Grujic og Wilson kan blive skudt af til sommer, skriver James Pearce

PEARCE: SÅ MEGET VIL LIVERPOOL KUNNE FÅ FOR GRUJIC OG WILSON

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenJames Pearce har afholdt en Q&A på The Athletic, hvor han gav mange spændende svar på gode spørgsmål. Læs de mest interessante lige her.
 

Om Curtis Jones, Grujic & Wilson

Spørgsmål: "Jeg synes Curtis Jones har en god chance for at overtage Lallanas plads. Wilson er interessant. Han passer ikke ind i vores system om så han er offensivspiller i højre side eller som en del af vores midtbanetrio, selvom at jeg rigtig godt kan lide ham som spiller og person. Grujic er en sjov en. Hvad tror du hans chancer er, James?"

Pearce: "Jeg er enig med dig i, at Jones kommer til at få flere chancer, når Lallana skifter på en fri transfer. Og ja, det er svært at se hvor Wilson skulle passe ind. Det samme for Grujic. Jeg har altid godt kunne lide ham som spiller. Han er stærk, fuld af power og dynamisk. Han er også en ret populær figur på Melwood. Ligesom Wilson tror jeg at han foretrækker at være et sted, hvor han kan spille fast. Han er ikke et barn længere, han er næsten 24 år. Hvis Liverpool får et ordentlig tilbud kan jeg godt se dem sælge Grujic til sommer. Liverpool ville kunne indkassere små £40 millioner pund, tror jeg, fra at sælge Wilson og Grujic"

 

Om Klopp vil gå efter midtbanespillere i det kommende transfervindue

Spørgsmål: "Kommer Liverpool til at gå efter midtbanespillere i det kommende transfervindue?"

Pearce: "Jeg tror ikke at midtbanen er en prioritet for Klopp. Han mister Lallana, men jeg kan se Jones spille en større rolle. Manageren kommer også til at forvente meget mere fra Keïta."

 

Om Neco Williams - og et par andre unge spillere med potentiale...

Spørgsmål: "Jeg synes at Neco Williams har den bedste chance for at bryde igennem på førsteholdet. For det første: Hvad synes du om ham og hvis ikke ham, hvem har så potentialet til at blive den nye Trent?"

Pearce: "Jeg rater Neco meget højt. Han har haft en fantastisk sæson og alle trænerne på akademiet taler varmt om ham. Han har virkelig imponeret Klopp med sin attitude og den måde han har tilpasset sig træningen på Melwood. Jeg synes at han i cupkampene har vist, at han ville kunne spille i Premier League, hvis Trent har brug for en pause. I forhold til andre unge der kan bryde igennem. Jeg kan virkelig godt lide Layton Stewart. Jeg ser også frem til at se hvordan Rhys Williams klarer sig, når han returnerer fra sin udlån. Der er også meget mere på vej fra Ki-Jana Hoever og Harvey Elliotts potentiale er frygtindgydende. Han er ikke engang 17 år endnu." 

 

Om pladsen som back up for Andy Robertson

Spørgsmål: "Hvad tror du fremtiden byder på for Adam Lewis og Yasser Larouci? Er der en klar favorit af de to? Og hvis ja: Hvor sandsynligt er det at en af dem de sikrer sig backup-rollen som venstre back?"

Pearce: "Lewis var foran ham, men Larouci har gjort store fremskridt denne sæson, hvor Lewis har haft skadesproblemer. Før Shrewsbury-kampen ville jeg have sagt, at Larouci var den foretrukne løsning, men han var ikke klar til den kamp og Lewis greb virkelig sin chance. Lewis har ventet længe på den debut og du kunne se hvad det betød for ham. Det er en god kamp mellem de to. I forhold til at være back up for Robertson har Klopp et valg han skal træffe i forhold til om nogen af dem er klar til den rolle. Hvis ikke, så er han nødt til at hente en gardering. På den anden side (højre back, red.) er det langt mere lige til, hvor Neco Williams allerede har vist, at han er klar til at vikariere for Trent, hvis det er."

 

Om Nathaniel Clyne

Spørgsmål: "Kommer Clyne til at blive reserve for Trent eller bliver han sendt videre?"

Pearce: "Clyne forlader klubben til sommer på en fri transfer."

 

Abonnenter hos The Athletic kan læse hele James Pearce' Q&A-session lige her

 

 

 

TAGS   james pearce   transfer   harry wilson   marko grujic  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM