Next
STATS
Transfer Centre 

PEARCE: USANDSYNLIGT AT DER HANDLES I JANUAR

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    22 Dag(e) sidenDen pålidelige James Pearce slukker en del transferhåb i Liverpools fanbase, i en podcast

Man kan formentlig godt pakke sine forventninger sammen, hvis man håber at Liverpool henter nye spillere i dette transfervindue.

Det siger James Pearce i podcasten The Red Agenda

"Det er usandsynligt at der bliver købt nogen i januar, og det er der flere grunde til. For eksempel er januar ikke den perfekte tid, når man tænker på tilgængelighed. Klubberne vil ikke sælge og så må man betale ekstra."

"Liverpool vil have en spiller som de tror på kan være der i lang tid. Følelsen er at det er nemmere at finde sådan en spiller til sommer, men det at vente kan blive dyrt i kampen om succes i Premier League og Champions League denne sæson."

Mange vil nok påpege at Pearce ikke var blandt de journalister, der berettede om Thiago Alcantara-handlen før den nærmest var på plads, men Pearce mener ikke at det kan sammenlignes og påpeger samtidig at Botman-rygtet var uden hold i.

"Botman kan vi godt glemme. Der var meget spekulation, men dem jeg har talt med sagde ganske klart, at der er nul interesse. Nogen tror måske at Liverpool lukke en handel under radaren som med Thiago, men det er ikke samme situation." 

Pearce får også kort nævnt at Schalke 04's Ozan Kabak er blevet spejdet af klubben, men at det også virker uaktuelt.

 

TAGS   james pearce   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM