Next
STATS
Transfer Centre 
vvd

PEARCE: VAN DIJK FORVENTES KLAR TIL VM-FINALEN

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    17 Måned(er) sidenJames Pearce lavede hertil eftermiddag en online Q&A for mediet The Athletic, hvor han er ansat. Her svarede han på spørgsmål om bl.a. skadessituationen, Takumi Minamino, Timo Werner, potentielle januarsignings og Gini Wijnaldums kontraktsituation.

Om Van Dijk...

"Van Dijk lavede nogle fysiske ting her i Doha i dag, så han er helt sikkert i bedring. Ingen endelig beslutning endnu, men jeg tror han bliver klar til finalen."

 

Om Takumi Minamino...

"Han begynder først at træne med klubben den 1. januar 2020."

 

Om mulige transfers i januar...

"Det jeg forstår er, at Klopp er klar på at vente til Matip og Lovren er klar igen, fremfor at hente en centerback i januar."

 

Om Rhian Brewster...

"En klub i Championship bliver formentlig destinationen på en lejeaftale i januar."

 

Om Naby Keita...

"Der har været fokus på at Naby har skulle forbedre sin core-styrke. Der har været episoder, hvor han er blevet fjernet alt for nemt i fysiske nærkampe og hvor han har kæmpet med fysikken. Nu ser han dog fit og stærk ud."

 

Om Harry Wilson tilbage på Melwood...

"Jeg blev fortalt at han sidder ude med et trælår. Det lader ikke til at hele, hvorfor Bournemouth har sendt ham retur for behandling, da de dealer med mange skader."

 

Om Gini Wijnaldums kontrakt (udløber 2021)...

"Med Milners kontrakt på plads, så er prioriteten nu Wijnaldum. Jeg spurgte ham for nylig og han virkede meget rolig og sagde at han havde efterladt det hele til sin agent."

 

Om Timo Werner...

"Der har tidligere været interesse, men jeg har ikke hørt noget om et forestående skifte. Minamino repræsenterer lige nu bedre værdi for Liverpool, mens han passer bedre ind i spillestilen."TAGS   Timo werner   takumi minamino   gini wijnaldum   naby keita   rhian brewster   virgil van dijk  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM