Next
STATS
Transfer Centre 
Emmanuel Petit storroser Liverpool

PETIT: LIVERPOOL IMPONERER MIG MERE END 'THE INVINCIBLES'

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenDen tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Petit er dybt imponeret af Liverpool. Det fortæller han til Mirror.
Nok var det imponerende at Arsenal gik ubesejrede igennem 2003-04-sæsonen i Premier League, men alligevel må de se sig slået, når den tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Petit sammenligner dem med det Liverpool-mandskab, der har flået Premier League fra hinanden i denne sæson.

Det fortæller han til Mirror.

Her siger han også lidt om at det ikke er noget nyt, at Liverpool imponerer.

"Folk ser sådan på dem nu fordi de har vundet et europæisk trofæ, men i virkeligheden har de været sådan her i de seneste to til tre år. Det er utroligt det de har gang i. Det er sjældent at vinde så mange kampe og være så dominerende overfor deres modstandere hele tiden."

Når det kommer til sammenligningen mellem Arsenals 'Invincibles' og Liverpools nuværende trup, så er det Klopps drenge der imponerer Petit mest.

"De er begge historiske hold, men som jeg ser det, så har Liverpool-hold noget specielt. Det er svært at forklare hvad jeg føler, når jeg ser på Liverpool, men jeg husker ikke at jeg tænkte det samme, dengang jeg så på 'Invincibles'"

"Jeg er ret sikker på, at Arsenals fans ikke er særlig glade for det, men jeg bliver nødt til at være ærlig. Når jeg ser på det her hold (Liverpool, red.). Motivationen, intensiteten og så mange talentfulde spillere. Der er noget anderledes ved dem." 

 

TAGS   EMMANUEL PETIT  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM