Next
STATS
Transfer Centre 
Nathaniel Phillips var bomstærk mod Everton, hvor Liverpool holdt et clean sheet

PHILLIPS: DERBYET VAR HØJDEPUNKTET I MIN KARRIERE INDTIL VIDERE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenDet var det hidtige højdepunkt i Nathaniel Phillips' karriere, da Liverpool slog Everton i FA Cup'en.
Nathaniel Phillips er vendt tilbage til Liverpool, som har hentet ham hjem fra Stuttgart. Her blev han kastet for løverne i søndagens derby mod Everton, hvor han formåede at holde et clean sheet med Gomez som forsvarsmakker.

Noget som Phillips stadig fryder sig over, da han giver et interview til klubbens hjemmeside.

"Det er højdepunktet i min karriere indtil videre, at spille et derby på Anfield i FA Cup'en, vinde og få et clean sheet."

"Jeg mener. Du kan ikke rigtig bede om mere i din professionelle debut for Liverpool. Jeg skal bare nyde det nu." 

"Det er en stor klub at være en del af. Lige for tiden i høj grad, fordi de gør det så godt. Selvfølgelig nyder jeg det. Jeg nyder at træne med så høje standarder, du skal ramme den hver eneste dag. Så du forbedrer dig rigtig meget som spiller. Det er en skøn gruppe gutter at være samme med, så der er en god atmosfære." 

Phillips kommer også ind på hvor stor forskel der trods alt er fra den tyske 2. Bundesliga og så til engelsk topfodbold.

"Jeg har trænet meget med drengene, så jeg ved hvordan de er, men jeg har brugt fire eller fem måneder væk på at spille en anden type fodbold i et helt andet land. Everton-kampen gav mig en eller anden vished om hvor forskellige typer fodbold der kan spilles." 

"Det var lidt af et chok for mig i de første 10 minutter i forhold til hvor hurtigt det gik, fordi jeg har været vant til lavere tempo i Tyskland. Men du skal bare komme over det og gøre dit arbejde. Heldigvis lykkedes vi at gøre det med et clean sheet." 

"Jeg synes det var en flot holdpræstation.(...)"

TAGS   nathaniel phillips  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM