Next
STATS
Transfer Centre 
Premier Leagues direktør, Richard Masters, siger at man er overbeviste om at fodbolden vender tilbage

PREMIER LEAGUE-DIREKTØR OM PL-RETUR: VI ER SÅ SIKRE SOM VI KAN VÆRE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenPremier Leagues direktør, Richard Masters, siger at man er overbeviste om at ligaen vender tilbage.
Premier Leagues direktør, Richard Masters siger, at ligaen er så sikre som de kan være på at genoptage sæsonen i juni.

Det siger han i et interview til BBC. 

Her er Masters ovenud begejstret for at klubberne er vendt tilbage til træning, omend at det blot er den første fase. 

"Der er noget momentum. Vi har taget det første skridt. Det er godt for alle, inklusive fansene, at se vores spillere tilbage på træningsbanen."  

"Vi ville ikke have taget det første skridt med at komme tilbage til træning, hvis vi ikke var overbevist om, at vi havde skabt et trygt miljø for vores spillere. Det er det første skridt og vi er nødt til at være helt sikre, når vi vender tilbage til træning med nærkontakt, at vi har styr på processerne. Vi mener at det er sikkert at vende tilbage."

 

Fredag testede Premier League stab og spillere igen efter tirsdagens test, hvor seks blev testet positive. Masters siger at han blev beroliget af at mindre end 1 % testede positive.

"Vi har stor sympati med alle der er testet positive. Et par stykker af dem var overraskede, da de ikke havde nogle symptomer." 

"Vi har været i tæt dialog med klublægerne og vi har gjort alt hvad vi kan for at gøre det sikkert, at vende tilbage til træning. Vi må respektere de spillere der ikke ønsker at gøre det. Personligt ville jeg selv være komfortabel med at vende tilbage til træning." 

 

Og når det kommer til hvor kampene skal spilles henne siger Masters, at man ønsker at spille så mange af kampene man kan, på klubbernes stadions

"Vi har talt med myndighederne om dette og jeg mener at vi kan appellere til fansene om ikke at samle sig udenfor stadions eller mødes hos hinanden for at se fodboldkampe, hvilket også ville være i modstrid med myndighedernes anbefalinger." 

 

Sidst, men slet ikke mindst, siger Masters også, at Liverpool vil få lov til at have en form for trofæløft, hvis man kan finde en forsvarlig måde at gøre det på. 

Man kan kun læne sig tilbage, afvente og krydse fingre for at dette kommer til at ske.

TAGS   premier league   richard masters  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM