Next
STATS
Transfer Centre 
Premier League planlægger at genoptage sæsonen d. 13. juni

PREMIER LEAGUE PLANLÆGGER GENOPTAGELSE AF SÆSONEN FRA MIDTEN AF JUNI

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenIfølge John Cross arbejder Premier League-klubberne med at lade Premier League returnere fra midten af juni måned.
Det er efterhånden alt for længe siden at der sidst har været gang i Premier League. Nu lader det dog til at PL-klubberne snart kan fremlægge en plan for en genoptagelse af sæsonen.

Det skriver John Cross for Mirror.

Planen, som klubberne har i sinde at føre ud i livet, går ud på at genoptage ligasæsonen fra d. 13. juni. Cross skriver, at flere Premier League-klubber fortæller deres personale, at træningspas med mere begynder i midten af maj. Alt dette skal dog godkendes af den britiske regering som en del af Project Restart

Tidligere i april kom der ellers meldinger om at man gik efter at genoptage kampene d. 8. juni, men nu har man rykket startdatoen en anelse. Idéen er dog at kampene skal spilles for tomme tribuner, mens man samtidig ikke kan udelukke, at der vil blive spillet på neutrale baner.

Premier League og de resterende europæiske ligaer har indtil d. 25. maj til at præsentere deres planer for en afvikling af den resterende del af sæsonen, inden UEFA mødes d. 27. maj.

Det lysner altså forude, men meget kan fortsat nå at ændre sig. Ikke desto mindre lader det til, at man er tættere på en afklaring end tidligere.

TAGS   premier league   genoptagelse   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM