Next
STATS
Transfer Centre 
Premier League er blevet udskudt på ubestemt tid

PREMIER LEAGUE UDSKUDT PÅ UBESTEMT TID

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenFredag mødtes Premier League-klubberne og nu har de udsendt et statement.
Efter fredagens møde mellem Premier League-klubberne er det nu blevet besluttet, at Premier League udskydes på ubestemt tid.

Det meddeler Premier League i et statement.

Dermed har Premier League nu taget konsekvensen af den uforudsigelige udvikling som coronavirussen har skabt. Tidligere har man ellers sigtet efter først d. 4. april og herefter d. 30. april som datoer hvor fodbold måske kunne genoptages, men dette er nu endegyldigt taget af bordet.

Ambitionen er altså fortsat at få færdigspillet sæsonen, men man vil fra klubbernes side ikke fastlægge hvornår dette skal finde sted, men at det først vil ske, når myndighederne godkender dette.

 

Lønnedgang og finansiel støtte også på bordet

Foruden udskydelsen af Premier League-sæsonen havde Premier League også andre interessante information i deres statement.

Først og fremmest at man har i sinde at mødes med spillerforeningen (PFA) vedrørende en mulig lønnedgang på 30 % for spillerne. Dette for at sikre arbejdspladserne for de lavestlønnede medarbejdere i klubberne.

Derudover har man fra klubbernes side valgt at sende finansiel hjælp til de lavere divisioner: Football League og National League. Denne støtte er på £125 millioner pund. Dette skal sikre, at klubberne i bunden af den store fødekæde ikke trues på deres eksistens.

Sidst, men ikke mindst, har man også valgt at støtte det nationale sundhedsvæsen med £20 millioner pund. Disse penge skal også til forskellige communities, familier samt de mest sårbare grupper i disse coronatider.

 

 

TAGS   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM