YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

RANGNICK: WERNER VILLE PASSE GODT IND I LIVERPOOL


Ralf Rangnick mener at Timo Werner ville passe godt ind i Liverpool, selvom Rangnick ikke er meget for at lade Timo Werner gå. Det siger han til tyske Bild.

Ralf Rangnick, der er chef for sport og udvikling i Red Bull-koncernen, mener at Liverpool er et glimrende match for Timo Werner.

Det fortæller han i et interview med tyske Bild.

Når det kommer til hvor en Timo Werner ville passe bedst ind er ligaen mindre vigtig end selve klubben, siger Rangnick, der selvfølgelig nævner Liverpool.

"Ligaen er mindre vigtig en selve klubben, hvis man ser det ud fra et hypotetisk point of view. Jeg kan bedre se ham være i gode hænder i en klub, der ikke nødvendigvis er defineret ud fra boldbesiddende fodbold."

"Siden Timo for alvor gjorde fremskridt under Julian Nagelsmann har hans vigtigste våben været hans hurtige skift i bevægelse og hans kraftfulde afslutninger. Derfor ville han nok bedre passe ind i en klub som Liverpool, der spiller på samme måde som os, men jeg ville foretrække at han blev her."

 

Rangnick lyder også som en mand der godt kan se i hvilken retning pilen peger, også selvom han gerne så Werner blive.

"Når alt kommer til alt er det op til Timo at beslutte sig for hvad han vil. Her i Leipzig ved han hvad han har. Her kan han spille Champions League igen næste år. Og Timo er også en spiller der har brug for tillid. Han får kun den tillid, hvis han den respektive træner kender ham og stoler på ham."

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..