YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

RB LEIPZIG-DIREKTØR: LIVERPOOL FÅR IKKE RABAT PÅ WERNER


Liverpool er ikke parate til at betale Timo Werners frikøbsklausul, men ønsker en anden aftale. Men The Reds kan godt glemme alt om at få Timo Werner billigere. Det siger RB Leipzigs direktør.

Selvom interessen fra Liverpool er stor og Werner er klar til at hoppe på flyet når som helst, så er en aftale langt fra på plads endnu.

Ifølge Sport Bild er det Werners frikøbsklausul der står i vejen.

Avisen skriver, at FSG ikke er interesserede i at betale de €55 millioner euro, som klausulen lyder på, men i stedet ønsker at forhandle en anden aftale på plads med RB Leipzig. 

Men hvis FSG tror at det gør handlen billigere, så kan de godt tro om igen. Det melder RB Leipzigs direktør Oliver Mintzlaff til den tyske sportsavis:

"Det bliver ikke billigere. Vi kommer ikke til at sælge en spiller under hans værdi, hvis der er mere end et år tilbage af kontrakten."

"Vi er temmelig afslappede omkring situationen. Generelt vil vi altid stille følgende spørgsmål: Kan vi erstatte en spiller, hvis vi sælger ham for et lavere beløb end hans markedsværdi? Men jeg tænker kun på disse ting, når jeg har fakta på bordet." 

"I denne situation kommer vi til at have komplet kontrol over situationen. Jeg er rolig. Timo har en kontrakt der gælder de næste tre år" 

 

Timo Werners frikøbsklausul på €55 millioner euro denne sommer udløber d. 15. juni.
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..