Next
STATS
Transfer Centre 
Timo Werner og Liverpool er stadig en transfersaga af de større

REDDY GIVER INDBLIK I LIVERPOOLS WERNER-OVERVEJELSER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    15 Måned(er) sidenDet summer stadig på rygtebørsen, når snakken falder på Werner og Liverpool. Melissa Reddy giver et fornemt overblik over situationen i en eksklusiv artikel.

Der hersker efterhånden ingen tvivl om, at Liverpool holder godt øje med RB Leipzigs Timo Werner, men hvordan står det egentlig til i den transfersaga?

Den altid velinformerede Melissa Reddy har skrevet en eksklusiv artikel i Independent, hvor hun redegør for situationen lige nu.

Ifølge Reddy er Klopp stadig en stor beundrer af Timo Werner. Der har dog ikke været noget dialog med RB Leipzig om at lande en aftale for angriberen, hvilket også er blevet bekræftet af RB Leipzigs direktør.

Men selvom Werner passer rigtig godt ind i Liverpools filosofi, så bekymrer man sig over, om Werner vil kunne leve med ikke at være en automatisk starter. 

Det skyldes at klubben forventer at den nuværende fronttrio bliver i klubben, men Michael Edwards er dog stadig i færd med at planlægge fremtiden for truppen. Her spiller Africa Cup of Nations ind på den korte bane, da turneringen vil kunne betyde adskillige fraværende førsteholdsspillere.

 

Ikke tre måneder, men tre år

Når snakken falder på planlægning af fremtiden skriver Reddy, at det ‘ikke handler om de første tre måneder, men de første tre år’. Her tænkes der især på den indkøring der for eksempel var behov for til både Fabinho og Robertson i sin tid.

I artiklen kredser Melissa Reddy også omkring, at Werner vurderes at være et godt køb til prisen, men at det endnu er uvist hvordan hans frikøbsklausul er skruet sammen i hans kontrakt. Her har der været vidt forskellige meldinger på banen på sociale medier. Reddy bemærker desuden kort, at Werner er en langt billigere løsning end både Sancho og Mbappé som klubben også holder øje med. 

Og sidst, men ikke mindst, skriver Reddy i artiklen, at selvom Liverpool holder øje med Todd Cantwell, så er Norwich-spilleren ikke et active target for Liverpool. Dette skyldes blandt andet, at man fra klubbens side ikke ønsker, at blokere vejen for stjernefrø som Curtis Jones og Harvey Elliott. 

 TAGS   timo werner   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM