Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool er fortsat forrest i køen til Timo Werner

REDDY: LIVERPOOL I POLE POSITION TIL WERNER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    12 Måned(er) sidenEt køb af Timo Werner er bremset af coronavirussen, men Liverpool er i "pole position"

Trods den globale pandemi er Liverpool forrest i køen til RB Leipzig-angriberen Timo Werner.

Det skriver Melissa Reddy for The Independent.

Men netop coronavirussens tilstedeværelse besværliggør en handel og har også været direkte årsag til, at en handel ikke er kommet på plads endnu. Årsag: Ingen ved hvordan fremtiden ser ud.

Liverpool har analyseret og scoutet Werner siden 2015, men det er især de seneste to år, at klubben har holdt ekstra godt øje med den tyske stjerne.

Werner selv har også gjort sit for at pointere, hvor stor hans interesse er i et skifte. Her er det især i interviews, at han har rost Liverpool til skyerne og gjort sit for at holde ild i pejsen og transferrygterne.

Inden pandemien brød ud var et prisskilt på £50 millioner pund på tale, men efterfølgende har selv RB Leipzigs sportsdirektør, Markus Krosche, været ude og indrømme, at sådan et prisleje er lettere utænkeligt i sommerens transfervindue. Ifølge Reddy tyder det på at den analyse deles af Liverpool, der angiveligt ønsker klarhed før man smider den slags summer efter en angriber. Især når uvisheden vedrørende afviklingen af denne og næste sæson, er så stor som på nuværende tidspunkt. 

Én ting er dog sikkert. Transfersagaen om Timo Werner er langt fra slut endnu. TAGS   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM