YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

REDKNAPP: SÆSONEN SKAL SPILLES FÆRDIG - OGSÅ HVIS DET BETYDER EN HALV SÆSON NÆSTE ÅR


Jamie Redknapp melder sig i koret af eksperter, der mener at Premier League-sæsonen bør spilles færdig.

'Spil sæsonen færdig - også hvis det betyder, at næste sæson så bliver halveret.'

Det mener Jamie Redknapp, der medvirkede i Sky Sports' 'The Debate' lidt tidligere på ugen.

“Selvfølgelig synes jeg at vi skal færdiggøre ligaen. Andet ville føles komplet uretfærdigt. Du kan ikke bare annullere sæsonen. Det giver ikke nogen mening. Selv hvis denne sæson fortsætter ind i næste sæson og vi så må spille en halv sæson der (i 2020/21-sæsonen, red.). Jeg synes vi skal få afviklet kampene på en eller anden måde, hvis det er muligt." 

“Lige nu mangler vi at få spillet 9 runder. Hvis du ikke gør det, giver Liverpool titlen og beslutter at Bournemouth, Norwich og Aston Villa rykker ned, kan du så forestille dig de retssager der venter? Det kommer til at skabe kaos." 

“Hør her. Hvis vi stadig sidder i denne her knibe om et halvt års tid og folk fortsat bliver syge og må isolere sig selv, tror jeg ikke der er nogen chance for at du kan færdiggøre denne her sæson. Så skal du træffe en stor beslutning. Men lige nu, som det ser ud, synes jeg at vi skal færdigspille sæsonen."

"Jeg ser ikke nogen situation hvor du bare kan annullere sæsonen eller give titlen til Liverpool. Jeg synes de skal sikre den selv. Alle ved at de kommer til at vinde den, der er ikke én person i verden der ikke tænker sådan, men det er bare ikke det rette at gøre." (at give titlen til Liverpool, red.)

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..